close

Biljni čaj Antigrip

Okus čaja zbog bilja kao što je bazga i lipa podsjeća na čajeve koje su pripremale naše bake. Ovaj čaj je prikladan za prve znakove prehlade, ali i nakon što prehlada prođe.
Cijena: 17,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 17,50 kn

Detalji

Čaj je ukusnog, ne pretjerano biljnog okusa, sa slatkim podtonom slatkog korijena. Odličan je u kombinaciji s medom, ali ako želite poboljšati zdravstvene učinke ovoga čaja, onda mu uz med dodajte još i đumbir.

Priprema:

Antigrip je čaj koji ima mnoga ljekovita svojstva; bazga i lipa potiču znojenje i na taj način eliminiraju toksine iz organizma. Prema riječima naših baka, bazgu su koristile za ublažavanje problema s disanjem i kao pomoć pri znojenju. Isto tako, lipa, u kombinaciji s medom pospješuje znojenje. Pomoću znojenja uspješno liječimo organizam od prehlade i gripe.

Divlji timijan olakšava iskašljavanje i na taj način potiče izbacivanje sluzi iz dišnih putova. Slatki korijen se u Japanu upotrebljava kao dodatak liječenju kroničnoga virusnoga hepatitisa, dok u Kini čak i pri liječenju tuberkuloze. Također bi trebao biti koristan za izlučivanje kiseline u želucu i time smanjuje rizik od razvoja ulkusa.

Čaj je svježeg okusa i bogat je vitaminima iz šipka, koji je bogat izvor vitamina C, dok neven čisti organizam i ima ljekoviti učinak na jetru.

Cvijet bazge, lipa, timijan, šipak, lišće kupine, majčina dušica, anis, komorač, sladić, nevena

Podrijetlo : EU

Mjera:  1 čajna žličica (približno 2g)

Temperatura vode : 100 ° C

Vrijeme namakanja :  5-8 min

Čaju se mogu dodati med, đumbir ili limun.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja