close

BIljni čaj Antistres

Čaj s umirujućim učinkom koji ne uspavljuje, ali djeluje ugodno svježe na tijelo i popravlja naše raspoloženje sa svojom delikatnom biljnom aromom. Uklanja negativne učinke stresa i napetosti te opušta.
Cijena: 17,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 17,50 kn

Detalji

Antistres čaj će vas smiriti i ostaviti ugodan osjećaj u tijelu te poboljšati vaše raspoloženje. Čaj sadrži mješavinu bilja koji će imati blagotvoran učinak na vaše tijelo.

Priprema:

  • Ginkgo u čaju povećat će protok krvi u mozak i na taj način će razbistriti vaše misli. Listovi ginkga oslobađaju krvne žile i na taj način potiču cirkuliraju.

  • Gospina trava će vam poboljšati raspoloženje, djeluje antidepresivno i trebala bi ublažiti glavobolje, depresiju i migrene. Gospina trava također sadrži vitamin C.

  • Limunska trava će vas smiriti svojim blagim okusom limuna i osvježiti za nove pothvate. Čaj je koristan zbog mnogobrojnih blagotvornih učinaka na čovjekovo zdravlje. Vrlo je bogat vitaminima iz skupine B i raznim mineralima, osobito kalijem.    Upozorenje: čaj sadrži gospinu travu, što nepovoljno utječe na uporabu antidepresiva, antibiotika, kontracepcijskih sredstava i lijekova za liječenje krvnih bolesti.

 

Imela, kora graha, bazga, limunska trava, kopriva, gospina trava, ginkgo, prirodna aroma 

Podrijetlo: EU

.

Mjera: 1 čajna žličica (cca. 2g)

Temperatura vode: 100°C

Vrijeme namakanja: 5-8 min

Čaj se može preliti da tri puta. Svaki put malo produžite vrijeme namakanja, a zadnji put možete pripremiti tako da dodate začine, 10 do 15 min prokuhate u posudi, procijedite u šalicu i popijete.

Čaju možete dodati med ili limun.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja