close

Biljni čaj Đumbir

Poznat je kao jedan od najstarijih začina iz Kine i Indije. Zbog svog karakterističnog gorućeg okusa, ovaj čaj će odgovarati onima koji vole jak okus začina. Osim okusa, ima i veliki broj zdravstvenih dobrobiti.
Cijena: 17,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 17,50 kn

Detalji

Đumbir ima veliki broj antioksidansa te mnoge zdravstvene učinke; pomaže protiv slabosti organizma ili sprječava ju, olakšava probavu i ima antiseptički učinak. Ako je okus đumbira previše jak, preporučujemo da pomiješate pola čajne žličice đumbir čaja i neke druge mješavine čaja.

Priprema:

 

Đumbir, osim što je bogat antioksidansima, sadrži kalcij, fosfor, željezo, vitamine B1, B2, B3 i C. Također je poznato da sprječava žgaravicu i slabost, pomaže kod vrtoglavice, smanjuje umor i poboljšava pamćenje.

Njegov okus je poseban, blago peckajući i oštar, ali vrlo ugodan okus

Savjet za pripremu: Ako preporučena količina đumbira daje jak okus napitka, preporučujemo manju količinu čaja pri pripremi.

 

komadi đumbirja

Podrijetlo: Kina

Mjera:  1 čajna žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 100 ° C

Vrijeme namakanja:  5-8 min

Čaj se može dodati med ili limun.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja