close

Biljni čaj Hibiskus

Hibiskus je čaj koji je vaš najbolji prijatelj zimi i ljeti. Zimi će vas ugodno zagrijati, a ljeti ga možete pripremiti kao ledeni čaj s dodatkom svježeg voća.
Cijena: 19,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 19,50 kn

Detalji

Hibiskus ima mnogo pozitivnih učinaka, a najvažniji je visok sadržaj antioksidansa, vitamina C i minerala. Pomože kod gripa i prehlada, kao i snižavanju krvnog tlaka.

Priprema:

Jedna od velikih prednosti hibiskusa je visok sadržaj antioksidansa. To bi trebalo smanjiti količinu kolesterola i triglicerida u našim tijelima. Oni također reguliraju krvni tlak i smanjuju osjećaj stresa. Također ublažava menstruacijske grčeve, ublažava promjene raspoloženja i depresiju, poboljšava probavu i smanjuje težinu. Čaj hibiskusa ima sposobnost da brzo ohladi pregrijano tijelo, pa se preporučuje sportašima i svima koji su vrlo aktivni. Također je dobar za našu kosu.

 

Cvjetovi hibiskusa

Podrijetlo: Egipt

Mjera:  1 čajna žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 100 ° C

Vrijeme namakanja:  5-8 min

Čaj se može dodati med ili limun.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja