close

BIljni čaj Kopriva

Čaj od koprive pogodan je za sve koji žele očistiti i ojačati svoje tijelo. Kopriva sadrži sve minerale koji su potrebni našem tijelu.
Cijena: 17,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 17,50 kn

Detalji

Ljudi kažu da nema minerala koje naše tijelo treba i a da ga ne sadrži kopriva. Listovi koprive izuzetno su bogati kalcijem, magnezijem, željezom, beta karotenom, kao i vitaminom C i salicilnom kiselinom, koji su uključeni u važne procese u tijelu.

Priprema:

Kopriva je blag diuretik i tako čisti tijelo, potiče metabolizam i čisti krv. Preporuča se za snižavanje šećera u krvi i djeluje protuupalno te pomaže pri reumatskoj boli. Kopriva je također izvrsna za njegu kose i u kupkama. Zašto odabrati kupku od koprive? Kopriva je pravi izbor za uklanjanje toksina iz tijela, liječenje artritisa  te za ublažavanje umora. Preporuča se 1x kupka tjedno.

Korištenje koprive u njezi tijela :hrani kosu, naglašava tamnu boju kose, izvrsna protiv peruti, koristi se u slučaju suženih vena koje ometaju protok krvi,  i pri ispiranju hemoroida.

 U prirodnoj kozmetici, prema receptu naših baka, koristi se  kao tonik koristi za zatezanje kože lica.

Lišće koprive

Podrijetlo: EU

Mjera:  1 čajna žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 100 ° C

Vrijeme namakanja:  5-8 min

Čaj se može dodati med ili limun.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja