close

BIljni čaj Lapacho Tahebo

Lapacho ili Tahebo. Biljka, također poznata kao pau d 'arco (mačja kanđa). Čaj Lapacho odličan je za podizanje imunološkog sustava. Ima snažan, prirodan, svjež okus. Može se piti uz dodatak agruma.
Cijena: 17,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 17,50 kn

Detalji

Tradicionalni južnoamerički čaj dobiven iz kore stabla tabebuia. Djeluje antivirusno i protu-gljivično u tijelu, ublažava probleme u prsima. Ljudi su ga u prošlosti nazivali stablo života. Lapacho je bogat antioksidansima i mineralima, kao što su željezo, kalcij i magnezij. Utječe na regeneraciju stanica i krvi, stimulira prirodnu obranu tijela i pomaže u ublažavanju boli i izlučivanju urina. Njegov je posao jačanje energije i kontrola tjelesne težine. Također se može napraviti Lapacha čaj u prahu na početku proljeća kako bi se zaštitilo tijelo od neželjenih virusa. Čaj je u osnovi osvježavajući i ukusan, djeluje vrlo korisno i ne sadrži nikakvu stimulirajuću tvar. Lapachu se ne preporučuje konzumirati više od litre dnevno, najviše 6 tjedana uzastopno, a potom slijedi 4 tjedna pauze. Trudnice ne bi trebale piti čaj.

Lapacho

Podrijetlo: J Amerika

Mjerica: 1 žlica (cca. 10g)

Temperatura vode: 100°C

Vrijeme namakanja: 5 min / 20 min

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja