close

BIljni čaj Limunska trava

Čaj od limunske trave, poslužen vruć ili hladan, osvježavajuće je piće koje je odlično zbog svojih mnogih aktivnih sastojaka.
Cijena: 17,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 17,50 kn

Detalji

Čaj je koristan zbog mnogobrojnih blagotvornih učinaka za čovjekovo zdravlje. Vrlo je bogat vitaminima iz skupine B i raznim mineralima, osobito kalijem.

Priprema:

 

Limunska trava, koja pripada slatkoj obitelji biljaka, uglavnom se nalazi u južnoj i jugoistočnoj Aziji, Šri Lanki, Indiji i Australiji. Još se naziva Citronella ili Lemongrass i također se koristi kao začin u azijskim jelima. U suhom obliku koristi se izrezana ili pak samljevena. Ove ravne svježe stabljike limunske trave daju blago neobičnu svježu aromu limuna s vlastitim egzotičnim karakterom.

Limunska trava trebala bi detoksicirati tijelo, ukloniti vodu iz tijela, djeluje antibakterijski, snižava temperaturu, jača imunološki sustav (vitamin C), pomaže slabokrvnim osobama u borbi protiv anemije i ublažava menstrualne probleme.

 

Narezani listovi limunske trave.

Podrijetlo: EU

Mjera: 1 čajna žličica (cca. 2g)

Temperatura vode: 100°C

Vrijeme namakanja: 5-8 min

Čaj se može preliti da tri puta. Svaki put malo produžite vrijeme namakanja, a zadnji put možete pripremiti tako da dodate začine, 10 do 15 min prokuhate u posudi, procijedite u šalicu i popijete.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja