close

BIljni čaj Nana Menta

Aromatična nana, što na arapskom znači menta, tradicionalno je piće u zemljama sjeverne Afrike, gdje se poslužuje u malenim staklenim šalicama s šećernom kockom ili dvije. Djeluje umirujuće i bogat je mineralima.
Cijena: 17,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 17,50 kn

Detalji

Marokanska menta- kao što ime sugerira, potječe iz Maroka. Miris i okus čaja su vrlo intenzivni i istodobno djeluju vrlo smirujuće na tijelu.

Priprema:

Listovi mente sadrže kalcij, fosfor, vitamine C, D, E, B. Svi ovi spojevi ojačavaju imunološki sustav i štite tijelo od infekcija i upala.

U kombinaciji s zelenim čajem, na primjer gunpowderom, to je okrepljujući i istodobno osvježavajući napitak koji nas ispunjava energijom.

Menta ima puno blagotvornih učinaka. Kao kućni lijek, koristi se za ublažavanje bolova u želucu, koristi se protiv svrbeža, kao diuretik, za regeneraciju tijela, prije spavanja te u smirivanju iritacije dišnog trakta i kašlja.

 

Narezani listovi nane mente.

Podrijetlo: Maroko

Mjera: 1 čajna žličica (cca. 2g)

Temperatura vode: 100°C

Vrijeme namakanja: 5-8 min

Čaju se može dodati med, đumbir ili limun.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja