close

Biljni čaj za tijelo i duh

Biljna mješavina na bazi biljaka tulsi koja će vas uravnotežiti i napuniti vitaminima. Limunska trava, jabuka, cimet i matičnjak probudit će vašu unutarnju i vanjsku ljepotu.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

Tulsi, indijska sveta biljka, koristi se više od 5000 godina kao ljekoviti melem za tijelo, um i duh. Neizostavan je u vrijeme prehlade, gripe i vrućice, jer u kombinaciji s cimetom koji djeluje antibakterijski jača naše tijelo i imunološki sustav, a dobro snižava vrućicu. Bogat antioksidansima, poznat po svojim obnavljajućim moćima, korisno će pomoći u čišćenju krvi, naše aure, utjecati na pamćenje i očistiti um. Istraživanja su pokazala da navodno tulsi pomaže u snižavanju šećera i kolesterola u krvi.

Priprema:

Sveti bosiljak - tulsi (44%), komadići jabuke, spore, limunska trava (8%), cimet, medljika, matičnjak (5%), aroma, rooibos, cvjetovi nevena

Porijeklo: EU

Mjera: 1 žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 100 ° C

Vrijeme namakanja: 5-8 min

Čaj se može sipati do tri puta. Ostavite svaki preljev dulje u šalici, a posljednji se može pripremiti kuhanjem u posudi 10-15 minuta, procijeđivanjem u šalicu i ispijanjem.

U čaj možete dodati med, đumbir ili limun.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja