01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Ayurvedski čaj

Možda ste u nekom trenutku svog života iskusili čudo ayurvede ili ayurvedske medicine. Ako niste, možda ste čuli za ayurvedu na satu joge ili na svom omiljenom wellness blogu. Činjenica da nešto tako prirodno može izliječiti gotovo sve vrste bolesti bez ikakvih nuspojava nije ništa drugo nego magija. Ali Ayurveda nije magija, ona je čista znanost.
Ayurveda svrstava osobnosti u tri različite kategorije ili duše - Vata, Pitta i Kapha.

 Ayurvedski čajevi tradicionalni su biljni čajevi koji se služe u ayurvedskoj medicini. To je ključna komponenta Ayurvede koja pomaže ljudima da postignu zdravlje, dobrobit i vitalnost. Ayurvedski čaj ima tri vrste - Vata čaj, Pitta čaj i Kapha čaj. Ovi se čajevi prave od raznih biljaka i elemenata i navodno detoksiciraju i čiste tijelo. Poznato je da ovi ayurvedski čajevi pružaju mnoge zdravstvene dobrobiti i poboljšavaju zdravlje i izdržljivost.

Kao što je ranije spomenuto, tri vrste ayurvedskog čaja su Vata čaj, Pitta čaj i Kapha čaj. Osnovni način pripreme ovih biljnih čajeva ostaje isti u sva tri slučaja, ali se biljke koje se koriste razlikuju ovisno o vrsti čaja koji se priprema.
Budući da naše tijelo često ima više od jedne duše, možete piti čajeve s nekoliko ayurvedskih sastojaka. Osim balansiranja duše, ove ayurvedske biljke imaju i mnoge druge prednosti.

Zdravstvene dobrobiti pijenja ayurvedskog čaja su ogromne i kreću se od pomoći kod mršavljenja, liječenja probavnih smetnji, posvjetljivanja kože, detoksikacije tijela i poboljšanja kvalitete života.

Leave a Reply
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2023 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €
Izdelava spletne trgovine Degriz