01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Hladna priprema čaja - rješenje za vrućine

Hladna priprema zelenog ili crnog čaja još je pristupačnija na poslu zbog svoje jednostavne pripreme, a prije svega omogućuje ispijanje čaja u toplijim danima.

Hladni čaj je jednostavna i ukusna priprema zelenih ili crnih čajeva (na ovaj način možete pripremiti i bijeli, žuti ili oolong čaj) koji će vam vrlo brzo postati svakodnevna navika.

U toplijim danima tražimo hladnije osvježenje, pa topli čaj ne dolazi u obzir. Osim toga, zeleni čajevi pripremljeni s toplom vodom postaju gorki kada se ohlade i gube okus. Stoga je priprema s hladnom vodom odlično rješenje za sve koji bi i u toplijim danima željeli piti svoj omiljeni čaj.

 

Zašto pripremiti čaj s hladnom vodom?

Prilikom pripreme zelenog čaja s hladnom vodom iz čaja se eliminira manje teina i katehina, pa je čaj manje opor, puno je svježijeg i slađeg okusa. Otkrit ćete potpuno novu aromu svog omiljenog čaja iz hladnijih dana.
Hladan čaj je puno lakše pripremiti od vrućeg, jer ne zahtjeva znanje s pravilnom temperaturom vode niti s vremenom namakanja čaja.

Kako napraviti čaj s hladnom vodom?

  • Prelijte hladnom vodom željenu količinu čaja (1 žličica na 2 dcl vode)
  • Ostavite čaj u vodi minimalno 2 sata, ali možete ostaviti i preko noći u vodi (čaj možete staviti u hladnjak, a možete ga pripremiti na sobnoj temperaturi)
  • Procijedite čaj
  • Probajte čaj i dodajte šećer, med, citruse, svježe voće, voćne sokove po ukusu (ovdje možete pustiti mašti na volju)

Ovakav način pripreme čaja zanimljiv je ako želite zdravo osvježenje na poslu, bavite se sportom ili općenito želite zdravo osvježenje.

Na isti način možete pripremiti i voćne, biljne ili rooibos mješavine.

Želite li s nama podijeliti svoj recept za pripremu ledenog čaja ili fotografiju? Označite nas na Facebooku ili Instagramu (da vidite svoju objavu, označite nas sa @cajoteka_chai)

Leave a Reply
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2023 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €
Izdelava spletne trgovine Degriz