01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Kockice leda od čaja

Voda je najbolji način za osvježenje i hidrataciju našeg tijela u vrućim mjesecima. No vodu možete začiniti jednostavnim, ali zdravim dodatkom - čajem smrznutim u kockici leda.

Ledeni čaj možete napraviti od svih vrsta čaja – klasičnih, voćnih, biljnih ili rooibos čajeva.

PRIPREMA VOĆNOG, BILJNOG ILI ROOIBOS ČAJA:

Skuhajte jak čaj (5-7 čajnih žlica za 1l vode). Preporučujemo dulje namakanje voćnih čajeva kako biste stvarno iskoristili svu aromu voća u čaju (ostavite voćni čaj obično 20 minuta).
Ulijte čaj u kalup za led, stavite u zamrzivač i ostavite da se ohladi preko noći.
Kockice jednostavno dodate u vodu sljedeći dan, a količina ovisi o tome koliko vodu želite ohladiti. Voda će imati blag okus čaja koji ste skuhali.
Naravno, u vodu možete dodati i malo limuna ili sezonskog voća kako biste dodatno poboljšali okus.

PRIPREMA BIJELOG, ZELENOG, OOLONGA ILI CRNOG ČAJA:

Pripremite čaj na hladan način (ako ga pripremate na topli, čaj će biti trpkog okusa)

Postupak:

Za 1L hladnog čaja potrebno je 5-7 čajnih žlica čaja, preliti hladnom vodom i ostaviti da odstoji 2-3 sata.
Ocijedite čaj i ulijte ga u kalup za led. Pustite da odstoji u zamrzivaču preko noći.
Kockice jednostavno dodate u vodu sljedeći dan, a količina ovisi o tome koliko vodu želite ohladiti. Voda će imati blag okus čaja koji ste skuhali.
Naravno, u vodu možete dodati i malo limuna ili sezonskog voća kako biste dodatno poboljšali okus.

Leave a Reply
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2024 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Avtorji Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €