01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Kopriva – bogatstvo za naše tijelo

Stara narodna izreka kaže: "Nema minerala, koje kopriva ne sadrži a da našem tijelu nisu potrebni."

Kopriva je višegodišnja biljka, visoka do 150 cm, koja nas podsjeti na osjećaj žarenja. Iako na dodir nije ugodna, nismo ni svjesni koliko je zdrava!

Kopriva je u narodnoj medicini poznata kao odličan izlučivač urina iz tijela, zbog čega je stariji piju kada imaju problema sa bubrezima ili mjehurom. Osim diuretskog, osušeni listovi koprive imaju i protuupalni učinak, zato se često kod različitih reumatskih bolesti poput reumatoidnog artritisa, gihta i slično, preporučuje piti koprivu.

Čak i ako ne patite od mokraćnih problema ili reumatskih bolesti, 3 tjedanska terapija s čajem od koprive je itekako dobrodošao način čiščenja organizma ili detoxa!


Zašto očistiti organizam čajem od koprive?

Listovi koprive sadrže derivate kofeinske kiseline, klorogene kiseline, flavonoide, antocijanine, skopolestin, sitosterol, klorofil i još mnogo toga.

Nakon uživanja sa dvije do tri šalice čaja od koprive dnevno, izlučit ćemo više urina, što će nam pomoći da brže izlučimo otpadne tvari iz našeg tijela. Zbog toga će učinak biti vidljiv i na koži. S čišćim organizmom također ćete biti manje umorni i proces mršavljenja bit će brži, jer da bismo učinkovito izgubili kilograme, prvo moramo očistiti tijelo.

Dakle: kopriva može postati vaš svakodnevni ritual kada želite pročistiti svoje tijelo, napuniti ga mineralima (kopriva je posebno bogata željezom) te ga tako na prirodan način očisiti otpadnih tvari i uspješno se boriti protiv umora (čak i u proljeće).

Naravno, prilikom tretmana, preporučujemo i uzimanje velike količine vode, kako ne bi došlo do dehidratacije, s vodom također potičete uklanjanje otpadnih tvari iz tijela.

UPOZORENJE: Ne preporučujemo čaj od koprive više od 3 tjedna uzastopno! Ako ste srčani ili bubrežni bolesnik, preporučujemo da se najprije posavjetujete s liječnikom.

Srodni Proizvodi

Leave a Reply
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2024 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Avtorji Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €