01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Mate čaj

Mate je biljka koja raste u suptropskim predjelima južnoameričkih zemalja, točnije u Argentini, Čileu, Paragvaju, Urugvaju i Brazilu, ali raste i u Siriji. Mate čaj se priprema sa namakanjem osušenih listova i stabljika mate u toploj vodi.

Mate je biljka koja raste kao grm ili stablo, sa zelenim listovima dugim između 7 i 11 cm i širine između 3 i 5,5 cm. Mate čaj se prodaje pod imenom Yerba Mate. Riječ Yerba dolazi od španjolskog i znači biljka. Izraz ''yerba mate'' znači tako u doslovnom prijevodu ''šalica začinskog bilja''.

Konzumacija mate čaja djeluje na središnji živčani sustav. Sadrži tvar sličnu kofeinu i mnoge druge sastojke poput antioksidansa, aminokiselina, polifenola, vitamina i minerala.

Prednosti mate čaja su povećana mentalna izdržljivost, visoka koncentracija kao također poboljšava fizičku izdržljivost. Mate čaj blagotvorno djeluje na naš organizam, jer počinje učinkovitije koristiti ugljikohidrate konzumirane redovitim pijenjem. Jer sprječava stvaranje mliječne kiseline u mišićima tijekom vježbanja također pomaže u smanjenju boli u mišića nakon treninga. Još jedna prednost koju nudi mate čaj je njega naših krvnih žila. Sadrži antioksidanse i aminokiseline koje pomažu mastima i kolesterolu da prođu kroz krvotok kako se ne bi nakupljali na stijenkama arterija. Za razliku od običnih energetskih napitaka, mate čaj ne uzrokuje nuspojave (kao što su glavobolje, bolovi u trbuhu i nervoza) ako se konzumira umjereno.

Naša ponuda uključuje:
klasični mate čaj bez arome -  MATE GREEN
kao i dva mate čaja s dodanim aromama: ZLATO INKA & MATE IQ

Leave a Reply
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2023 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €
Izdelava spletne trgovine Degriz