close

Čaj za NAJBOLJU DJEVOJKU

Poklon pakiranje.

Voćni čaj, koji će vas oduševiti svojim osjetljivim slatkim mirisom, čak i onima koji ne vole Kakiju. To je čaj koji će vam pomladiti u svim godišnjim dobima, a ljeti to je izvrsna baza za limunadu.

Cijena: 49,00 kn
Cijena: 49,00 kn

Detalji

Voćni čaj Sretni kaki ne sadrži ni hibiskus ni šipk, pa ga nije potrebno dodatno zaslađivati.
Pogodan je i za odobe koje imaju osjetljiviji želudac. Okus čaja ne određuje samo kaki, također se osjeti i okus papaje i limunske trave.

Komadići jabuke (jabuka, konzervans kiselosti: limunska kiselina), ušećerena papaja (papaja, šećer), narančine kore, kriške kaki šljive (10%) okus, limunska trava, komadići breskve (breskve, rižino brašno) (4%), crveni ribizl, cvjetovi ruže

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja