close

Žuti čaj Huang Xiao

Žuti čaj Huang Xiao preporučamo svima koji ne volite zelene čajeve. Ima izrazito slatku aromu s notom kestena. Potiče izlučivanje vode iz tijela, ubrzava metabolizam, doprinosi gubljenju tjelesne težine i često se upotrebljava u procesu mršavljenja. Isto tako sadrži tein i zato razbuđuje organizam.
Cijena: 40,00 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 40,00 kn

Detalji

Žuti čaj preporučujemo svima koji ne vole zeleni čaj. Naime, žuti čaj zadržava svojstva zelenog čaja tijekom njegove obrade, ali gubi njegovu „travnatu“ aromu. Posebno se preporučuje onima kojima zeleni čaj uzrokuje želučane probleme. Boja čaja je zlatno žuta, a aroma slatka.

Priprava:

Što je žuti čaj?
Žuti čaj dolazi iz Kine i sličan je zelenom. Obradom čaja žuti čajevi gube svoju zelenu boju listova i gorčinu, zbog čega žuti čaj najčešće piju oni kojima zeleni čaj izaziva nelagodu u želucu.

Žuti čaj sadrži nešto manje teina od zelenog čaja, a po sadržaju antioksidanata usporediv je sa zelenim. Čaj se danas proizvodi u malim količinama za izvoz u provincijama Anhui i Sichuan u Kini.

Žuti kineski čaj

Porijeklo: Kina

Mjera: 1 žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 70 ° C

Vrijeme namakanja: 2 min

Za šalicu čaja od 2 dl odvažite žličicu čaja i prelijte kipućom vodom koju ste pustili da se ohladi na 90 ° C. Nakon 3 min. izvadite čaj. Čaj se može iskoristiti do tri puta. Pri svakom prelijevanju pazite na temperaturu vode, a vrijeme namakanja drugog i trećeg puta produljit će se.

Prava temperatura vode i vrijeme namakanja vrlo su važni u čajevima. Ako čaj prelijete vrućom vodom kada se ne preporučuje ili ga ostavite da se natapa duže, čaj će imati gorki okus.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja