01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Ayurvedski čajevi su mješavine bilja i začina koje potječu iz Indije. Ayurveda u prijevodu znači učenje o životu. Ayurveda "Ayur" znači život i "Vedda" znanost. Ayurveda je tisućljetna medicina koja je i danas prisutna u Indiji. Njegova je svrha da dušu, um, osjetila i tijelo vrati u ravnotežu.

Koristeći ayurvedske čajeve, preporučujemo da svatko upozna svoj dušu. Postoje tri duše Doha Kaphe, sastavljena od zemlje i vode, Pitta se sastoji od vode i vatre, a Vato se sastoji od zraka i etera. ,

Stoga, pri liječenju ayurvede čajevima, važno je da svatko upozna svoju dušu, na temelju čega dolazi do ozdravljenja. Ajurvedski čaj sastoji se od raznih začina, koji imaju specifičnu svrhu posluživanja pojedinačnih doza. Svrha Ayurvede je poboljšati zdravlje svakog pojedinca.

 

Ayurvedski čaj

 • Dodaj na Listu želja

  Biljni Ayurvedski čaj za muškarce

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni Ayurvedski čaj za smirenje - Vata

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni čaj Ayurvedski za ravnotežu - Pitta

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni ayurvedski čaj za revitalizaciju - Kapha

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni Ayurvedski čaj za žene

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni Ayurvedski čaj naranča đumbir

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni čaj za tijelo i duh

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Čaj za muškarce - Tuljac

  7,30 € 55,01hrk
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2024 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Avtorji Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €