close

Biljni & ayurvedski

Biljni čajevi su topli napitci iz osušenih dijelova bilja, koji se koriste za kuhanje i pečenje. Ne sadrže lišće stabla čajevca  i nemaju teina, stoga, poput voćnih čajeva, ne spadaju pod prave čajeve. 

Često se koristi za liječenje.  Bilje se također koristi za kupanje i njegu te njegu lica. Biljni čaj je pogodan kao vrući napitak ili kao ohlađeni napitak tokom cijelog dana.

Ayurvedski čajevi su mješavine bilja i začina koje potječu iz Indije. Ayurveda u prijevodu znači učenje o životu. Ayurveda "Ayur" podsjeća na život dok "Vedda" označava znanost. Ayurveda je tisućljetna medicina koja je i danas prisutna u Indiji. Njezina svrha je pokriti DUŠU, UM, EMOCIJE i TIJELO te ih vratiti u ravnotežu.

 

2 artikl(a)

  1. Biljni Ayurvedski čaj za muškarce

    Aurveda čaj, koji je svojim sastavom posebno prilagođen funkcioniranju muškog tijela, s izvrsnim okusom odgovara i ženama. Lagano trpak, začinjen čaj s đumbirom, cimetom, paprom i kardamom, osvježava i zagrijava. Nauči Više
    Cijena: 14,00 kn
  2. BIljni čaj Limunska trava

    Čaj od limunske trave, poslužen vruć ili hladan, osvježavajuće je piće koje je odlično zbog svojih mnogih aktivnih sastojaka. Nauči Više
    Cijena: 14,00 kn

2 artikl(a)

Show More Products