01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Matcha

Matcha je japanski zeleni čaj u prahu napravljen od fino usitnjenih osušenih listova čaja. Ima blago gorak, biljni okus i jarku zelenu boju koja je rezultat visoke razine klorofila u lišću. Stoljećima je bio temelj tradicionalnih japanskih ceremonija čaja, ali je nedavno postao popularan u svijetu zbog svojih zdravstvenih prednosti.

Klasični zeleni čaj već se promovira kao moćan antioksidans, ali matcha ima još više prednosti. Evo zašto: kada pravite druge oblike zelenog čaja, namočite lišće u vruću vodu i zatim ih bacite. Kada pravite matchu, prah umutite u vruću vodu ili mlijeko. Kao rezultat, zapravo konzumirate cijeli list čaja kada ga popijete! Antioksidansi koje sadrži mogu sniziti krvni tlak, smanjiti rizik od srčanih bolesti, pa čak i potaknuti vaš metabolizam.

Što je s kofeinom? Pa, matcha sadrži više kofeina od običnog zelenog čaja, ali vam ne izaziva nalet energije kao kava. Osjećati ćete se energično i usredotočeno, ali ipak smireno.

U našoj ponudi ćete pronaći matcha čaj iz Japana, Kine i Koreje.

 • Dodaj na Listu želja

  Matcha u prahu

  13,20 € 99,47hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Organska Matcha Asagiri

  25,20 € 189,90hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Premium Matcha Wazuka

  59,50 € 448,37hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Matcha Jeju Organic

  17,10 € 128,86hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Matcha Shao Xing

  14,60 € 110,02hrk
 • Dodaj na Listu želja

  MATCHA KONNICHIWA 1,5g

  1,50 € 11,30hrk
 • Dodaj na Listu želja

  MATCHA KONNICHIWA 20g

  13,90 € 104,75hrk
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2024 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Avtorji Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €