01 4926592
Your cart: 0
Košarica Subtotal: 0,00 kn
Posjetite nas u Zagrebu: Ilica 25 & Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 200kn.

Zanimljivo piće koje stoljećima nadahnjuje stanovnike Južne Amerike i sve je više cijenjeno širem svijeta.

Sadrži matein, a po sadržaju mateina može se svrstati među zelene i crne čajeve s jedne strane, te kave s druge strane (oko 2/3 mateina po šalici čaja, ovisno o količini kave u istoj šalici). Razmišljate o espressu? Možda biste trebali uzeti u obzir šalicu mate čaja - oni su gotovo identični u smislu mateina / kofeina.

Mate uz matein, sadrži i teobromin i teofilin, aktivne tvari koje stvaraju učinak opuštanja našeg tijela i pospješuju izlučivanje dopamina koji podiže raspoloženje i nivo energije u našem tijelu, podiže osjećaj sreće, zadovoljstva i koncentraciju.

Nije preporučljivo pretjerati u bilo kojem od tih pića, jer pretjerani unos kofeina / teina / mateina dugoročno ne utječe dobro na naše tijelo. Pokušajte tjedan ili dva s "kofeisnkim postom"  (što bi značilo da u tom periodu niste pili niti kavu niti čaj ), a zatim uživajte u kavi ili čaju u skladu s vašim potrebama koje osjećate.

 

 • Dodaj na Listu želja

  Mate čaj Mate IQ

  Price From: 14,50 kn 1,92€
 • Dodaj na Listu želja

  Mate čaj Zlato Inka

  Price From: 14,50 kn 1,92€
 • Dodaj na Listu želja

  Mate čaj Mate green

  Price From: 12,50 kn 1,66€
 • Dodaj na Listu želja

  Čaj za ŠTREBERE

  49,00 kn 6,50€
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Ilica 25 
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2022 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Tečaj konverzije: 1 kn = 7.53450 €
Izdelava spletne trgovine Degriz