01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Oolong je polu-fermentirani čaj obrađen iz lišća Camellia sinensis. Sadrži više teina nego zeleni čaj i manje od crnog čaja. 

Puerh je za mnoge ljubitelje čaja posljednja točka u istraživanju čajeva. Sadrži tein i neke antioksidanse. Osim toga poznat je po snižavanju kolesterola u krvi. Neki ga preporučuju da se pije odmah nakon bogatog i masnog ručka, budući da ima sposobnost vezanja masti čak i u želucu. Također ima blagotvoran učinak na metabolizam, jer ga ubrzava. Također ima sposobnost regeneriranja stanica jetre.

 

 • Dodaj na Listu želja

  Oolong čaj Ti Kuan Yin Iron Godess of Mercy

  Price From: 3,40 € 25,62hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Oolong čaj Milky oolong

  Price From: 6,60 € 49,74hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Oolong čaj Goji Breskva

  Price From: 3,40 € 25,62hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Pu erh čaj

  Price From: 2,75 € 20,72hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Pu erh čaj Pu erh Superior

  Price From: 3,40 € 25,62hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Pu erh čaj Pu erh Premium

  Price From: 16,00 € 120,57hrk
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2024 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Avtorji Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €