close

Oolong čaj Goji Breskva

Oolong goji breskva je čaj koji će oduševiti sve vas koji volite spojiti ugodno s korisnim. Dobra svojstva samog oolong čaja su dopunjena s goji bobicama, koje su poznate po velikoj količini antioksidanata koju sadrže, kandirano voće pak daje ovom čaju divan slatki okus.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

Goji bobice su prije mnogo godina nazvane plodom godine zbog brojnih ljekovitih svojstava. Uz kandirane breskve, čaju daju slatki voćni okus za koji nije potreban šećer. Odličan je i za pravljenje ledenog čaja.

Priprava:

Što je oolong čaj?

Oolong je polu fermentirani čaj prerađen iz lišća Camellia sinensis. Sadrži više teina od zelenog čaja i manje od crnog. Tako je i klasificiran.

Studije i iskustva redovitih čajopija oolong čajeva, sugeriraju da konzumiranje oolong čaja treba povećati vaše mentalne sposobnosti i pooštriti vaš um.

Čajevi oolong uglavnom se proizvode u Kini, a oni kvalitetniji u Tajvanu.

Oolong čajevi postaju sve popularniji među čajevima s kojima je učinak gubitka kilograma veći. Ali pazi! Čaj (i oolong i drugi pravi čajevi) samo su pomoć u mršavljenju, što znači da je osnova gubitka kilograma još uvijek redovita tjelovježba i pravilna, a prije svega uravnotežena prehrana.

Polu fermentirani čaj, komadi kandirane papaje (papaja, šećer), kultivirane jagode, prirodna aroma *, komadi smokava (smokve, rižino brašno), komadi breskve (breskve, rižino brašno), cvjetovi nevena, cvjetovi različka.

Podrijetlo: EU

* Prirodni okus: Uključuje esencijalna ulja, oleoresine, esencijalna ili ekstraktivna ulja, bjelančevine hidrolize, destilate ili bilo koji proizvod pečenja, grijanja ili enzimioze koji sadrže sastojke za aromatizaciju dobivene iz začina ili voćnog soka, povrća, jestivog kvasca, ljekovitog bilja, kore, korijenje, lišće ili slični biljni materijal, meso, plodovi mora, perad, jaja, mliječni proizvodi ili njihovi proizvodi fermentacije, čija je glavna funkcija aromatična, a ne hranjiva u hrani.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI Ø / 100ml doziranje*
Energetska vrijednost 9kJ / 2 kcal
Masti < 0,5g
   od kojih nezasićene masne kiseline < 0,1g
Ugljikohidrati 0,5g
  od toga šrećeri 0,5g
Bjelančevine < 0,5
Sol < 0,01g
*Doziranje 3g čaja s 100ml vruće vode i namakanjem 5min   

Mjera: 1 žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 90 ° C

Vrijeme namakanja: 3-4 min

Za šalicu čaja od 2 dl odvažite žličicu čaja i prelijte kipućom vodom koju ste pustili da se ohladi na 90 ° C. Nakon 3 min. izvadite čaj. Čaj se može iskoristiti do tri puta. Pri svakom prelijevanju pazite na temperaturu vode, a vrijeme namakanja drugog i trećeg puta produljit će se.

Prava temperatura vode i vrijeme namakanja vrlo su važni u čajevima. Ako čaj prelijete vrućom vodom kada se ne preporučuje ili ga ostavite da se natapa duže, čaj će imati gorki okus.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja