close

Oolong čaj Ti Kuan Yin Iron Godess of Mercy

Uvjerljivo najbolji i najkvalitetniji među svim crvenim čajevima. Sa svojom nježnom a istovremeno intenzivnom aromom očarati će svakog ljubitelja čaja. Sadrži mnogo teina pa je primjeren najviše za pijenje ujutro.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

To je Mercedes među čajevima. To je jedan od najskupljih čajeva na svijetu, a potječe iz 19. stoljeća iz kineskih provincija Anxi i Fujian. Vrijednost čaja nije samo u kvaliteti ubrane biljke i u vremenu branja, već i u procesu prerade već sakupljenog čaja. Napitak, svojom zlatno žutom bojom i cvjetnom slatkom aromom, podsjeća na zeleni čaj.

 

 

Što je oolong čaj?

Oolong je polu fermentirani čaj prerađen iz lišća Camellia sinensis. Sadrži više teina od zelenog čaja i manje od crnog. Tako je i klasificiran.

Studije i iskustva redovitih čajopija oolong čajeva, sugeriraju da konzumiranje oolong čaja treba povećati vaše mentalne sposobnosti i pooštriti vaš um.

Čajevi oolong uglavnom se proizvode u Kini, a oni kvalitetniji u Tajvanu.

Oolong čajevi postaju sve popularniji među čajevima s kojima je učinak gubitka kilograma veći. Ali pazi! Čaj (i oolong i drugi pravi čajevi) samo su pomoć u mršavljenju, što znači da je osnova gubitka kilograma još uvijek redovita tjelovježba i pravilna, a prije svega uravnotežena prehrana.

Polufermentiran čaj

Porijeklo: Kina

Mjera: 1 žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 90 ° C

Vrijeme namakanja: 3-4 min

Za šalicu čaja od 2 dl odvažite žličicu čaja i prelijte kipućom vodom koju ste pustili da se ohladi na 90 ° C. Nakon 3 min. izvadite čaj. Čaj se može iskoristiti do tri puta. Pri svakom prelijevanju pazite na temperaturu vode, a vrijeme namakanja drugog i trećeg puta produljit će se.

Prava temperatura vode i vrijeme namakanja vrlo su važni u čajevima. Ako čaj prelijete vrućom vodom kada se ne preporučuje ili ga ostavite da se natapa duže, čaj će imati gorki okus.

 

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja