close

Voćni Kokos

Raznolika mješavina tropskog voća i začina pružit će vam osvježenje u vrućim ljetnim danima. U čaju se isprepliću slatke i svježe note, zaokružene jabukom umjesto šipka i hibiskusa.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

Samo ime voćnog čaja govori vam da putujete na tropski otok u toplim i hladnim mjesecima. Savršen izbor za sve ljubitelje egzotičnih okusa. Čaj koji je izvrstan i vruć i hladan; posebno odgovara poput ledenog čaja u vrućim danima kada želite zdrava osvježenja. Ledeni čaj pospite svježe narezanim voćem. Na poslu skuhajte pravi voćni čaj i začinite svoj radni dan zdravim osvježenjem.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja