01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Zeleni čaj je djelomično fermentirani čaj od listova biljke čajevca. Zbog sadržaja teina, zeleni čaj stimulira, tako da može biti odlična zamjena za kavu. Zeleni čaj sadrži mnogo flavonoida i katehina, koji imaju blagotvoran učinak na naše tijelo, ali samo ako se redovito konzumira.

Okus zelenog čaja ovisi o klimi, sastavu tla, obradi i kvaliteti. Svaka vrsta zelenog čaja ima svoj osebujni ukus, tako da možete birati između više trpkijih ili više travnatih okusa. Naravno, na okus zeleni čaj također utječe i pravilna priprema zelenog čaja.

U našoj ponudi možete birati između zelenog čaja bez arome ili zelenih čajeva s dodatkom aroma, kao što su komadići voća, cvijeća i začina.

 • Dodaj na Listu želja

  Zeleni čaj sa aromom Srce Kenije

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Zeleni čaj s aromom Zlatni Vrt

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Zeleni čaj s aromom Cvjetovi Provanse

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Zeleni čaj Zeleni Grejp

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2023 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €
Izdelava spletne trgovine Degriz