close

Čajni Cvijet

Ručno izrađena kuglica od bijelog i zelenog čaja. Idealno kao poklon i za najzahtjevnije ukuse!
Cijena: 19,00 kn
Cijena: 19,00 kn

Detalji

Čajni cvijet je ručno izrađena čajna kuglica, koja se u nekoliko minuta, kad ju prelijemo s vrućom vodom, rastvori u čudesan cvijetni aranžman! Ukusnu umjetninu sastavljaju listići ekološki uzgojenog zelenog i bijelog čaja, koji su ručno prepleteni s brižno izabranim cvjetovima, koji su u kineskoj medicini znani po svojim blagotvornim učincima. Osim profinjenog cvijetnog okusa, pomiješanog s aromom pravog čaja- taj je čaj i pravi doživljaj za oči. Čaj visoke kvalitete je 100% prirodan, ne sadrži umjetne arome i bogat je antioksidansima.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja