close

Crni čaj Darjeeling Tumsong FF BIO

Savršenstvo vrhunskog čaja koji uspijeva u „VRTU SRETNOG SRCA“ svake godine daje jedan od najboljih Darjeelinga. Okus mu je ugodan, vrlo aromatičan s karakterističnim visokogorskim karakterom. Pogodno za zahtjevne Darjeeling pojilice.
Cijena: 80,00 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 80,00 kn

Detalji

Darjeeling Tumson jedan je od crnih čajeva prve berbe. Čajevac se bere na početku sezone u ožujku i travnju. Vrt je smješten samo 30 kilometara zapadno od grada Darjeelinga na nadmorskoj visini između 915 i 1980 metara, gdje raste stablo čaja. Kvalitetu postiže visokom dlakavošću kineskog grmlja. Vrt se nalazi ispod najviše planine u Indiji i treće planine na svijetu KANGCHUNJUNGO (8.586 m). Planina je dobila ime po Pet snježnih blaga jer se središnji dio planine sastoji od pet vrhova, od kojih četiri dosežu visinu od 8450m, što je jedinstveno u svijetu. Izuzetnost čaja Darjeeling Tumson poznata je po svojoj sofisticiranoj noti. Preporučujemo da ga konzumirate bez dodavanja mlijeka i dodanih zaslađivača.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja