close

Crni čaj s aromom Mojito Mint

Mojito mint crni čaj je izvrstan i kao topli i kao hladni napitak. Osvježavajući okus peperminta i tropski okus ananasa i limete pravo su osvježenje i za ujutro i za kroz čitavi dan.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

Čaj je izvrstan za sve koji vole svježe okuse, ali se i dalje vole zasladiti. Osvježavajući i slađi okus čaja dobar je i kao osnova za koktele. Čaj je izvrstan za hladni čaj (Cold brew), a dodajte mu i limun za dodatnu svježinu.
Crni čaj,kandirani komadići ananasa (ananas, šećer), kora naranče, komadići jabuke, komadići limete (5%), prirodna aroma, pepermint (4%), cvjetovi suncokreta

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja