close

Guarana čaj

Izvrstan izbor kada TREBATE JAKU DOZU ENERGIJE I OŽIVLJENJA, stimulira mozak i pozitivno utječe na koncentraciju, poboljšava pamćenje, utječe na osjećaj sitosti i pomaže u gubitku viška kilograma.
Cijena: 20,50 kn

Detalji

Svi smo stalno u punom jeku i jurimo s jednog zadatka na drugi. Zalihe energije brzo se troše i odjednom se osjećamo iscrpljeno i teško se nosimo s brojnim izazovima naših užurbanih radnih dana. Ako biste se i vi željeli napokon oprostiti od stalnog nedostatka energije i na taj način poboljšati svoj život, onda je čaj GUARANA pravo rješenje za vas! Guarana nije samo prirodni izvor energije, već i poboljšava pamćenje, utječe na osjećaj sitosti i posljedično pomaže izgubiti višak kilograma, djeluje na tijelo kao antioksidans, potiče metabolizam i pomaže u uklanjanju migrene. Sva ta pozitivna svojstva mogu se pripisati GUARANINU, koji je po sastavu i učinku gotovo identičan kofeinu u kavi, osim što ima dulji i ujednačeniji učinak.
šipak, komadići jabuke, cvijet hibiskusa, guarana (15%), limunska trava, lišće kupine, prirodne arome.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja