close

IMUNO PAKET

IMUNO paket za jačanje imunološkog sustava. Paket sadrži najučinkovitije čajeve i imuno začine za podršku imunološkom sustavu na potpuno prirodan način.
Cijena: 149,00 kn
Cijena: 149,00 kn

Detalji

• IMUNO ČAJ za snažno povećanje imuniteta, mješavina ljekovitog bilja poznatog još našim bakama (sljez, vrba, verbena, lišće maline, bazga ..)

• ČAJ OD ĐUMBIRA I LIMUNA jaka je kombinacija zelenog čaja i đumbira, prava bomba antioksidansa i antiseptičkog djelovanja, a limun i naranča brinu za vitamin C.

• IMUNO ZAČINI su posebna i učinkovita mješavina kurkume, papra i đumbira pripremljeni kao ajurvedsko piće zajedno sa zelenim čajem SENCHA (recept u pakiranju).

Imunološki paket je sve što vam treba za jačanje otpornosti na viruse, prehladu i bolesti!

Imuno čaj 100 g, Đumbir limun zeleni čaj 100g, Sencha 50 g, Imuno začini 30 g

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja