close

Zeleni čaj Zeleni Grejp

Čaj će svojom svježinom pripremiti božanski okus ljeta u društvu grejpa, naranče, šafrana i zelenog čaja. Izvrstan je izbor za pripremu ledenog čaja s hladnom vodom.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

Zeleni grejp je poznat kao čaj za izvrsno raspoloženje. Poznat je po gorko-slatkom okusu. Aroma grejpa djeluje antidepresivno na tijelo, a posljedica je svježe arome voća koja nam daje svježu energiju tijekom dana. Preporučujemo ga za hladno i toplo piće. Pripremljen s hladnom vodom, posebno će vas osvježiti, posebno ljeti, jer je aroma čaja u hladnoj vodi vrlo nježna, osvježavajuća i nimalo gorka. 

 

 

Zeleni čaj, ušećereni komadi ananasa (ananas, šećer), kora naranče (12,5%), prirodna aroma, cvjetovi šafrana, komadići grejpa (glukozni sirup, grejp, škrob: tapioka, šećer) (0,3%)

Porijeklo: EU

Mjerna čaša: 1 žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 70 ° C

Vrijeme namakanja: 2 min

Za šalicu čaja od 2 dl odmjerite žličicu čaja i prelijte kipućom vodom i ohlađenom na 70 ° C. Nakon 2 min. procijediti čaj. Čaj se može sipati do tri puta. Pri svakom preljevu pripazite na temperaturu vode, a vrijeme namakanja čaja produžava se drugim i trećim preljevom.

Odgovarajuća temperatura vode i vrijeme namakanja vrlo su važni za čajeve. Ako čaj prelijete vrućom vodom kad se ne preporučuje ili ga ostavite dulje da se namače, čaj će imati gorči okus.

Priprema hladnog čaja:

Željenu količinu čaja (1 žličica na 2 dcl vode) prelijte hladnom vodom
Ostavite čaj u vodi 2-3 sata, a zatim ga procijedite
Isprobajte čaj i dodajte šećer, med, citruse, svježe voće, voćne sokove po ukusu (ovdje možete pustiti mašti na volju)

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja