close

Mate čaj Mate green

Mate čaj dolazi iz Južne Amerike, gdje je vrlo popularan zbog svog osnažavajućeg učinka. Potiče metabolizam i pomaže tijelu da absorbira masnoće, zbog čega se preporučuje za gubitak težine, a također jača imunološki sustav.
Cijena: 12,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 12,50 kn

Detalji

Ima iznimno svjež okus s blagim slatkim podokusom koji zadovoljava nepce svakog ljubitelja čaja. Budući da je najbolje da se pije ujutro, pomaže kod gubitka viška tjelesne težine.

Priprema:

Što je mate čaj?

 Mate čaj dolazi iz Južne Amerike, osobito poznat u Argentini, Brazilu i Paragvaju. Mate postaje sve popularniji u drugim dijelovima svijeta. Zašto? Mate čaj će vas probuditi, podići energiju, poboljšati koncentraciju i razbistriti um.

Gdje je tajna?

Mate čaj sadrži matein (matein ima slične učinke kofeina, ali zato što je jedinstven za matein čaj se zove matein) Matein će vas probuditi bez nuspojava kofeina. Sadrži više kofeina nego zeleni čaj i manje od kave, ali ipak lagano djeluje na naše tijelo kao snažan stimulans koji vas čini budnim. Mate čaj sadrži teobromin i teofilin. Teobromin, također možete naći u čokoladi, ima opuštajući učinak na naše tijelo. Čaj također potiče formiranje dopamina, koji, pored blagotvornih učinaka na naše tijelo, također poboljšava motivaciju i koncentraciju. Mate čaj sadrži mnogo minerala i antioksidansa. Prema nekim studijama, čaj sadržava više antioksidansa od zelenog čaja. Pijenje Mate čaja je poput rituala. Pijte ga iz bočica, koje su plod mate grma uz pomoć slamčica ili bambusa.

Mate

Podrijetlo: Brazil

 

Mjera:  1 čajna žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 80 ° C

Vrijeme namakanja:  3-5 min

 

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja