01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Ojačaj imunološki sustav

OJAČAJ IMUNOLOŠKI SUSTAV

U hladnim mjesecima, kada naše tijelo troši rezerve vitamina i minerala koje je nakupilo tijekom toplijih mjeseci, posebno smo osjetljivi na viruse i bakterije oko nas. Uz čaj ubijamo dvije muhe jednim udarcem. Osiguravamo hidrataciju tijela, što je jednako važno u sezoni grijanja kao i u ljetnim mjesecima, a uz sadržaj vitamina i minerala u čaju pružamo tijelu zaštitni štit protiv virusa i bakterija.

Koje čajeve odabrati?

VOĆNI ČAJ

Čaj ne mora biti gorak da biste rekli da pozitivno djeluje na vaše tijelo. Liofilizirani komadići voća u čaju imaju iste karakteristike kao i svježe voće, pa je napitak od voćnog čaja dobar kao i konzumiranje svježeg voća što je još veći bonus, jer možete uživati u sezonskim okusima voća tijekom cijele godine!

Preporučujemo:

Crvena bajka: čaj od hibiskusa, jabuke, brusnice, šipak, naranče i bobice.

Goji naranča: Čaj s narančom, đumbirom, goji bobicama i jabukom

Voćna aronija: čaj s jabukom, šipakom, metvicom i aronijom

BILJNI ČAJ

Biljni čajevi koji jačaju imunološki sustav također mogu imati dobar okus. Najveći dio ovih čajeva sadrži i đumbir jer ima vrlo snažan antiseptički učinak i sadrži mnogo minerala. Ako vam smeta đumbir, okus đumbira možete prekriti svježim cijeđenim limunom ili medom.

Čaj od klasičnog bilja:

Imuno čaj: čaj ugodnog, slađeg okusa sadrži bilje s antiseptičkim učinkom i ljekovito bilje koje blagotvorno djeluje na sluznice dišnog sustava.

Antigrip: čaj kao što bi htjele naše bake. Iako ima u imenu riječ "prehlada", super je i kad niste prehlađeni

Hibiskus: Sadrži puno vitamina C i minerala.

Šipak: sadrži puno vitamina C

Đumbir: bogat mineralima i vitaminima, ima antiseptički učinak. U tradicionalnoj kineskoj medicini koristi se u liječenju gripe.

Ayurvedski čaj od naranče i đumbira: Čaj koji se temelji na indijskom svetom bosiljku tulsi i sadrži kombinaciju đumbira, kardamoma i crvenog papra, što zajedno vrlo pozitivno utječe na snagu našeg imunološkog sustava. Sadrži i naranču, koja čaj osvježava i čini ga ugodnim za piće.

Energija: čaj s mješavinom začina, rooibos čaj, zeleni čaj vam daje energiju, rooibos pozitivno utječe na vaše blagostanje, a začini vas jačaju.

Lapacho: Čaj koji se preporučuje piti samo kao 14-dnevni "lijek". Kora južnoameričkog stabla koja ima antibakterijski učinak i jača vas.

Pri planiranju prehrambenih navika imajte na umu da lijekove ne možete zamijeniti čajevima ili liječiti ozbiljne simptome bolesti. Čajevi mogu samo pripomoći zdravijem načinu života.

 • Dodaj na Listu želja

  DETOX PAKET

  20,00 € 150,71hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Imuno začini

  2,20 € 16,58hrk
 • Dodaj na Listu želja

  IMUNO PAKET

  20,10 € 151,47hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Voćni čaj Aronija

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni čaj Imuno

  Price From: 3,40 € 25,62hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Voćni čaj Crvena bajka

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni čaj Đumbir

  Price From: 2,75 € 20,72hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni čaj Energija

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  BIljni čaj Šipak

  Price From: 3,00 € 22,61hrk
 • Dodaj na Listu želja

  BIljni čaj Lapacho Tahebo

  Price From: 3,00 € 22,61hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni čaj Hibiskus

  Price From: 3,00 € 22,61hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni Ayurvedski čaj naranča đumbir

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni ayurvedski čaj za revitalizaciju - Kapha

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
 • Dodaj na Listu želja

  Biljni čaj Antigrip

  Price From: 3,25 € 24,49hrk
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2023 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €
Izdelava spletne trgovine Degriz