close

Oolong čaj Formosa Choice

Tajvanski oolong čaj koji će vas očarati svojom izvanrednom aromom poput najkvalitetnijih čajeva. Čaj ima cvjetnu aromu, s notom kestena.
Cijena: 21,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 21,50 kn

Detalji

Tajvan je poznat po proizvodnji jednog od najkvalitetnijih oolong čajeva na svijetu. Velika nadmorska visina, velika vlaga i magla uvjeti su koji čine razliku u aromi tajvanskih oolong čajeva. Oolong Formosa Choice jedan je od aromatičnijih oolonga i može biti izvrsna alternativa skupljim oolonzima.

Polufermentiran čaj

 

Mjera: 1 čajna žličica (približno 2 g)

Temperatura vode: 90 ° C

Vrijeme namakanja: 3-4 min

Za 2 dl šalice čaja odmjerite žličicu čaja i prelijte kipućom vodom i ohladite na 90 ° C. Nakon 3 min. procijediti čaj. Čaj se može sipati do tri puta. Pri svakom preljevu pripazite na temperaturu vode, a vrijeme namakanja čaja produžava se drugim i trećim preljevom.

Odgovarajuća temperatura vode i vrijeme namakanja vrlo su važni za čajeve. Ako čaj prelijete vrućom vodom kad se ne preporučuje ili ga pustite dulje da se namače, čaj će imati gorči okus.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja