close

Oolong čaj Naranča

Oolong Orange je polu-fermentirani čaj koji ima nježan, sladak, dimni okus. Za bolji okus dodaje se narančina kora koja daje čaju izvrsnim svjež okus, ljekovitog učinka.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

Lagano dimlljen intenzivan okus ovog Oolong čaja savršeno se uklapa s jakim okusom naranče. Okus će iznenaditi vaša osjetila i osvježiti vas ujutro prije posla.

Priprema:

Što je oolong čaj?

Oolong je polu-fermentirani čaj obrađen iz lišća Camellia sinensis. Sadrži više teina nego zeleni čaj i manje od crnog.

Studije i iskustva redovitih konzumenata oolong čaja upućuju na to da pijenje oolong čaja povećava mentalni kapacitet i izoštruje um.

Oolong čajevi uglavnom se uzgajaju u Kini, a najbolji na Tajvanu.

Oolong čajevi postaju sve popularniji kao čajevi s kojima je učinak gubitka težine veći. Ali budite oprezni! Čajevi (i oolong čajevi i ostali pravi čajevi) samo su pomogli u gubljenju tjelesne mase, što znači da je temelj gubitka težine i dalje redovita tjelovježba i ispravna, posebno uravnotežena prehrana.

Polufermentirani čaj, prirodna aroma, korica naranče.

Podrijetlo: EU

Mjerica: 1 žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 80 ° C

Vrijeme namakanja: 2 min

Za šalicu od  2 dl, dodajte čajnu žličicu čaja i prelijte s prokuhanom vodom koju ste prethodno ohladili na 80 ° C . Čaj ostavite 2 minute, zatim procijedite i poslužite. Iste listiće možete koristiti 2- 3 puta. Prilikom drugog i trećeg korištenja istih listića bitno je voditi računa o temperaturi, a vrijeme namakanja kod drugog i trećeg puta treba produljiti. 

Temperatura vode i vrijeme namakanja listića dvije su vrlo važne stavke kod pripreme čaja. Ne preporučuje se prelijevanje čaja sa prevrućom vodom, isto tako predugo namakanje listića nije poželjno jer čaju daje trpkiji okus

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja