close

Organska Matcha Asagiri

Organski Matcha Asagiri čaj
Cijena: 190,00 kn
Cijena: 190,00 kn

Detalji

Matcha je najbolja vrsta japanskog zelenog čaja. Proizvode ga iz najmlađih čajnih listova i melju u fini zeleni prah. Organska Matcha Asagiri se proizvodi u blizini mjesta Nishio u prefekturi Aichi - tradicionalnoj lokaciji za tu vrstu čaja. Aroma i okus čaja je nježan, podsjeća na pistaciju i zreli avokado.
Priprema: 1 čajnu žličicu (1 g) prelijte s 1 dcl vode (koja ju ste prokuhali i ohladili na 80 ° C) i sve zajedno promiješajte pjenjačom za matcha čaj.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja