close

TO GO šalica "Baloons green" 400ml

Woodway TO GO šalica za višekratnu upotrebu izrađena je od organskih bambusovih vlakana, biorazgradiv je, ne sadrži BPA i petrokemijske tvari te je pogodan za vruće i hladne napitke.
Cijena: 99,00 kn
Cijena: 99,00 kn

Detalji

Šalica se sastoji od posude od bambusa, nepropusnog poklopca od bambusa, silikonskog zatvarača na poklopcu koji se dodatno brtvi i silikonskog držača za sigurno držanje.

Woodway šalica može vas pratiti na poslu, u pokretu, u školi ili na dugom putu.

Volumen šalice: 400 ml

WoodWay šalica od bambusovih vlakana za višekratnu upotrebu, 400 ml

Šalica je izrađena od organskih bambusovih vlakana, biorazgradiva je, ne sadrži BPA i petrokemijske tvari. Pazite da šalica ne padnete na pod. Nije za upotrebu u mikrovalnoj. ODRŽAVANJE: Preporučuje se ručno pranje toplom vodom, ali možete je i oprati u perilici posuđa gore, na suprotnoj strani grijača. Silikonski držač nije biorazgradljiv i ne može se prati strojno.

Podrijetlo: Kina

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plačate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja