01 4926592
Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

CHAI čajevi su odgovor na sve vrste vaše dobrobiti. Kad ste bez energije oni vas okrijepe, kada imate previše smiruju vas, mogu vas ugrijati ili rashladiti.
Oni postaju pratnja vašem druženju s prijateljima ili tihom društvu u većini vaših trenutaka dana.

Čajevi simboliziraju zdrav način života i svijest. Održavaju vas u dobroj formi iu najboljem stanju.
Nekima su čajevi samo dodatak zdravom načinu života, drugima su čajevi tek početak zdravog puta.

Bijeli. Crveni. Crni. Zeleni. Voćni. Biljni. Aromatizirani ili bez aroma.

Dok pokušavamo proviriti u šalice čaja, otvara nam se cijeli novi svijet, postupno učimo prepoznati i najsofisticiranije okuse.
Putujete u svijet okusa, ali nikada sami. S našim timom koji vas savjetuje i čini vaše putovanje još ugodnijim.

Kako bismo osigurali raznolikost i kvalitetu čajeva, surađujemo s više dobavljača čaja sa sjedištem u EU. To samo osigurava da se čajevi prodaju pod strogom kontrolom EU kontrolnih i prehrambenih standarda.

Uz iznimke, naši čajevi ne sadrže:

-Laktozu
-Gluten
-Umjetne okuse, boje i zaslađivače

Arome, bojila i zaslađivači:

Osim iznimaka, čajevi su šareni, aromatizirani i zaslađeni voćem, cvijećem i začinima.

Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2023 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €
Izdelava spletne trgovine Degriz