01 4926592
Your cart: 0
Košarica Subtotal: 0,00 kn
Posjetite nas u Zagrebu: Ilica 25 & Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 200kn.

Probudimo se s prirodom

Priroda se budi, a mi osjećamo nedostatak energije. Umjesto, da puni energije, promatramo čudo prirode kad sve pupoli i cvjeta, mi se osjećamo kao nakon neprospavane noći. 

Znate zašto? 

Odgovor se krije u našem tijelu. Tijekom zime tijelo i procesi u tijelu miruju, jer zbog kraćih dana tijelo proizvodi vrlo malo serotonina (hormon, koji smanjuje stress i povećava raspoloženje), a tijelo proizvodi više melatonina, koji je hormone sna. 

S proljeća su dani duži, i naše tijelo počne proizvoditi više serotonina a manje melatonina, ali razina melatonina je još uvijek prilično visoka pa osjećamo stalni umor – proljetnji umor.

No, pomoću manjih trikova možemo lakše prevladati proljetni umor.

Vratite tijelu izgubljene vitamine i minerale

Pijte voćne, biljne i rooibos čajeve.

Voćni čajevi sadrže liofizirano (smrznuto zatim sušeno) voće, koje je zadržalo sve prvobitne vitamine i minerale, te vas osvježava.

Biljni čajevi poput limunske trave, đumbira, koprive, imuno čaj, ajurvedski čajevi, sadrže širok izbor vitamina.

Rooibos čajevi poznati su po tome što reguliraju elektrolite u našem tijelu, po vitaminima, mineralima i pružaju nam blagostanje i opuštenost.

 

Pijte dovoljno

Pijte puno vode ili rooibos čajeva, koji će vaše tijelo vratiti u ravnotežu.

Pročistite organizam, oslobodite organizam od otrovnih tvari

Za uspješnu detoksikaciju organizma vrlo je važno piti veće količine vode. A možete si pomoći pijenjem čaja od koprive, detox čaja ili bijelog čaja u trajanju tri tjedna.

 

Osigurajte dobar san

Ne pijte osnažujuće napitke kasno popodne, navečer popijte voćni ili biljni čaj, a ako imate problema sa snom, odličan je biljni čaj Laku noć

 

Smanjite stres

Pronađite svoju tehniku opuštanja, možete za vrijeme radnog vremena piti čajeve sa tulsijem, koji na prirodan način podupiru rad nadbubrežne žlijezde.

 

Sa začinima pobrinite za oslobađanje endorfina

Dodajte začine u hranu, ili popijte čaj koji sarži začine, i dobit ćete više energije.

Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Ilica 25 
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2022 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana.
Izdelava spletne trgovine Degriz