close

Pu erh čaj

Pu erh je pravo malo čudo među čajevima, jer u jednom čaju se kombinira sve što ljudsko tijelo treba za borbu protiv suvremenih bolesti. Svoju svestranost dokazuje i činjenica da nije osjetljiv na vrijeme pripreme. Pu erh se može ostaviti u vodi 10 minuta ili više i čaj neće izgubiti kvalitetu ili hranjive tvari.
Cijena: 17,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 17,50 kn

Detalji

Pofermetirani čaj iz kineske provincije Yunnan oduševit će vas posebnim zemlljastim okusom i bogatom aromom. Prema kineskoj filozofiji, čaj bi trebao imati yin i yang svojstva, što znači da održava naše tijelo u ravnoteži. Odličan je u smanjenju kolesterola i krvnog tlaka. Kao što ubrzava metabolizam, on također pomaže kod mršavljenja. Ima sposobnost regeneriranja stanica. Pu Erh je čaj, kojeg su cijenili i sami kineski carevi. Njegova posebnost je u tome što se započinje raditi kao zeleni čaj s minimalnom razinom fermentacije, a zatim se obogaćuje posebnim mikroorganizmima, stavlja u vlažnu prostoriju, a zatim se suši i ostavlja nekoliko godina. Za pu erh vrijedi: što stariji, to bolji.

Priprema:

Polufermentirani čajj

Podrijetlo: Kina

Mjerica: 1 žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 80 ° C

Vrijeme namakanja: 2 min

Za šalicu od  2 dl, dodajte čajnu žličicu čaja i prelijte s prokuhanom vodom koju ste prethodno ohladili na 80 ° C . Čaj ostavite 2 minute, zatim procijedite i poslužite. Iste listiće možete koristiti 2- 3 puta. Prilikom drugog i trećeg korištenja istih listića bitno je voditi računa o temperaturi, a vrijeme namakanja kod drugog i trećeg puta treba produljiti. 

Temperatura vode i vrijeme namakanja listića dvije su vrlo važne stavke kod pripreme čaja. Ne preporučuje se prelijevanje čaja sa prevrućom vodom, isto tako predugo namakanje listića nije poželjno jer čaju daje trpkiji okus

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja