close

Rooibos čaj Rooibos natur BIO

Rooibos listići daju ukusan aromatičan čaj intenzivne crvene boje. Rooibos čaj je popularan zbog jedinstvenog, osvježavajućeg okusa, bogat je mineralima i antioksidansima i djeluje umirujuće.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

Dojenčadi  bi trebao olakšati kolike u prvim mjesecima života. Prema narodnoj tradiciji, bebe koje su alergične na mlijeko trebale bi ga moći piti. Rooibos čaju često se dodaju razni kandirani plodovi i tako mu daju osobit miris i slatkoću. Limunska trava ili bambusovi vrhovi daju rooibos čaju svježinu i osvježavajući okus. Rooibos čaj je idealno piće za sve sportaše i sve rekreativce koji gube puno tekućine dok vježbaju.

Priprema:

Što je rooibos čaj?

Rooibos čaj se uzgaja u J. Africi. Ima antioksidativni učinak na ljudsko tijelo, štiti jetru, dezinficira ga, podiže raspoloženje antidepresivom, ublažava alergije, brine o zdravoj koži i potiče dobru probavu.

Rooibos čaj je pogodan za piće cijeli dan, čak i navečer. Mogu ga piti odrasle osobe, trudnice, djeca, dojilje, starije osobe te je izvrsna zamjena za voćni čaj, budući da nije kiseo.

Rooibos čaj

Podrijetlo: Republika Južna Afrika

Mjera: 1 žličica (približno 2g)

Temperatura vode: 100°C

Vrijeme namakanja: 5 min

Za šalicu čaja od 2 dl, dodajte čajnu žličicu čaja i prelijte s kipućom vodom. Nakon 5 minuta, procijedite čaj.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja