close

Voćni čaj Aronija

Čaj koji bi se mogao nazvati vitaminskom bombom. Aronija, hibiskus, šipak, jabuka i bazga izvrsni su izvori vitamina A,B,C i P. Čaj je žarko crvene boje i slatko kiselkastog okusa.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

Aronija ne drži uzalud reputaciju biljke s gotovo bezbrojnim ljekovitim učincima, jer je po svim dostupnim istraživanjima izvrsna za ublažavanje cijelog niza problema. Navodno poboljšava cirkulaciju krvi u krvnim žilama glave i tako pomaže kod glavobolje i migrene,ubrzava rad štitnjače poboljšavajući i regulirajući lučenje njezinih hormona. Mnoge su studije pokazale da štiti od raka, jer se njenom konzumacijom sprječava nastanak slobodnih radikala, degeneracija zdravih stanica u tijelu i krvnoj plazmi, a blagotvorno djeluje i na tijelo koje je bilo izloženo kemoterapiji i zračenju. Aronija snižava krvni tlak i šećer u krvi te pomaže kod arterioskleroze i upala vena. Blagotvorno djeluje i na gastrointestinalni trakt, jer smanjuje grčeve i bolove u želucu, smiruje upalu crijevne sluznice i zaustavlja proljev. Aronija također ubrzava rad jetre i pomaže u uklanjanju bolesti povezanih s ovim organom. Konzumiranje proizvoda od plodova aronije također pomaže izgledati mladoliko. Tanini, flavonoidi i vitamini C i E usporavaju proces starenja, daju koži veću elastičnost i smanjuju bore.
Komadići jabuka (jabuke, limunska kiselina), šipak, grožđice, bazga (10%), cvjetovi hibiskusa, bobice aronije (7%), prirodna aroma, pupoljci žute ruže, crveni ribizl, komadići jagode.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja