close

Voćni čaj Kolač od Trešnje

Ljubitelj ste trešanja i volite torte? Trešnje, grožđe i komadi jabuka dočarat će tople ljetne dane u hladnim zimskim večerima.
Cijena: 20,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 20,50 kn

Detalji

Voćni čaj koji ne sadrži hibiskus pa je izvrstan čak i kad je nezaslađen. Mješavina voćnog čaja sadrži grožđe i trešnje, koje obogaćuju čaj vitaminima i mineralima. Smatra se da grožđe smanjuje rizik od razvoja metaboličkog sindroma. Cimet u čaju izvrstan je antioksidans, regulira šećer u krvi i bori se protiv upala. Sadržaj kardamoma grije, utječe na dobro raspoloženje i uklanja sivilo i hladnoću zimskih dana.
Komadići jabuke (jabuka, limunska kiselina), grožđe, mrkva, trešnja (12%), cikla, prirodne arome, štapići cimeta (4%), kokice (kukuruz, ulje repice), kokos (kokos, šećer), kardamom

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja