close

Yin Xiang

Prekrasna aroma kineskog zelenog čaja iz provincije Guangxi. Njegova je aroma elegantna, aromatično blaga i sa svježim notama marelice.
Cijena: 17,50 kn

Options

* Obavezna polja

Cijena: 17,50 kn

Detalji

Yin Xiang se smatra vrlo dobrim zelenim čajem. Uzgaja se u provinciji Guangxi, smještenoj u južnoj Kini i na granici s Vijetnamom na jugoistoku. Klima je suptropska i vlažna i tipična je za monsun. Područje rasta čajevca pripada planinama. Pokrajina Guangxi nije toliko prepoznatljiva kao okolne provincije. Listovi čajevca tamno su zeleni sa svijetlim vrhovima, a boja čaja je svijetložuta. Posebno je pogodno za početnike koji piju zeleni čaj.

Dostava
Dostava putem usluge isporuke GLS.

Vrijeme isporuke: Narudžbe zaprimljene tijekom radnog dana šalju se slijedećeg dana i uglavnom se isporučuju 2 dana nakon narudžbe (ovo se ne odnosi na isporuku na otoke).
Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati primitak uplate i tek onda isporučimo proizvod.

Više o načinu isporuke možete pročitati preko isporuke GLS OVDJE.

Trošak isporuke
Trošak poštarine plaćanja putem pouzećem iznosi 42 kn.

Trošak plaćanja putem pro forma računa ili putem kreditne kartice 36kn.

Besplatna dostava je kupnjom proizvoda iznad 250 kn (u slučaju pouzećem trošak dostave u iznosu 36 kn plaćamo mi, administrativne troškove u iznosu 6 kn plaćate vi).

Način plaćanja

Možete birati između:

Plaćanje za isporuku
Plaćanje predračuna.
Plaćanje kreditnom karticom putem sistema Paywiser (plaćanje se stranki skine s kartice pri narudžbi)
Kada plaćate s dostavom, poslat ćemo vam fakturu na vašu e-poštu nakon primitka narudžbe. Da biste poslali nalog što je prije moguće, možete nam poslati potvrdu o uplati cajnica@chai.hr na vašu e-mail adresu kako bismo izbjegli čekanje naše provjere plaćanja